Powered by ChatGPT-4

Onze chatbot is aangedreven door ChatGPT, een geavanceerd AI-model ontwikkeld door OpenAI.

Getraind op eigen data

Onze CustomGPT wordt getraind op uw eigen data, waardoor hij een diepgaand begrip krijgt van uw producten en diensten.

Werkt op iedere website

De CustomGPT chatbot is ontworpen met compatibiliteit in gedachten. Ongeacht het platform die uw website gebruikt,

Werknemer 24/7

Door de naadloze CustomGPT integratie heeft u een toegewijde medewerker die 24/7 beschikbaar is.

Geen domme chatbots

Dankzij CustomGPT behoren domme, voorgeprogrammeerde antwoorden
voorgoed tot het verleden.

100% White Label

De AI CustomGPT chatbot wordt volledig in uw huisstijl opgeleverd met het logo en kleurenpalet van uw bedrijf

Ontdek de ongekende kracht van ChatGPT, specifiek getraind met uw bedrijfsgegevens en aangedreven door de indrukwekkende LLM’s van OpenAI.

Maak kennis met CustomGPT – uw nieuwe virtuele assistent. In plaats van voorgeprogrammeerde antwoorden biedt CustomGPT bezoekers een natuurlijke, menselijke ervaring.

installatie

Installatie

Wij nemen de installatie volledig uit handen. De software-implementatie op uw website of webshop en de training van de AI Chatbot verzorgen wij van a tot z. Wij leveren een volledig functionerende AI-medewerker op die nooit hoofdpijn, geen weekenden kent vrijaf kent en ook niet op vakantie gaat.

Powered by ChatGPT-4

Uw eigen CustomGPT maakt gebruik van de krachtige OpenAI LLM’s en ChatGPT-4. Reacties op basis van uw producten en diensten kunnen worden gestuurd naar de bezoeker van uw website – zonder feiten te verzinnen.

kracht-van-chatgpt4
eigen huisstijl

Eigen Huisstijl

De chatbot wordt geheel in uw huisstijl en kleuren opgeleverd met het bedrijfslogo duidelijk in zicht.

Meertalig AI Chatbot

Meertalig AI Chatbot

Bezoekers kunnen op de website iedere taal gebruiken om vragen te stellen en zullen ook in deze taal de juiste antwoorden krijgen op basis van de data van uw bedrijf.

Klantvriendelijk

Snelle en persoonlijke antwoorden op basis van de inhoud van je website en helpdesk. Klanten worden begeleid naar de kassa middels slimme aanbevelingen en suggesties. Geen domme chatbot antwoorden meer

Klantvriendelijk

Wij hebben onze eigen AI chatbot getraind met alle 67 veelgestelde vragen uit onze FAQ!! 😎

De interface is simple en doeltreffend, Een van mijn werknemers die niet eens zo bij in dienst was kon de chatbot trainen en bijschaven zonder enige vorm van kennis in programmeren of HTML/Java
Jeremie Sandhaagen
Ontspannen ondernemer

CustomGPT gebruikt uw gegevens om een chatbot op maat te maken door de informatie die in de AI chatbot wordt ingevoerd. Deze informatie kan bestaan uit de inhoud van uw bedrijfswebsite, kennisbank, bedrijfs- en productinformatiedocumenten inclusief PDF, Microsoft Office-documenten, Google-documenten, klantgegevens, Youtube-video’s, podcasts, FAQ’s en andere relevante inhoud.

Het resultaat is een aangepaste bot in ChatGPT-stijl die uw bedrijf en klanten door en door begrijpt, waardoor hij gepersonaliseerde en accurate antwoorden kan geven, zonder hallucinaties, op een breed scala aan vragen. Deze bot kan vervolgens worden geïntegreerd in uw website, gebruikt worden als een LiveChat Helpdeskfunctie.

De prijs voor de AI chatbot is € 99,- per maand en de eenmalige set-up kosten zijn € 249,- Dit houdt de volledige initiële training in met uw eigen data.

U kunt het logo, de achtergrondkleur of afbeelding aanpassen om in lijn te zijn met de huisstijl, kleuren en logo van uw merk. U kunt ook de taal van de chatbot en de standaardbron die door de chatbot wordt gebruikt om antwoorden te geven, aanpassen.

CustomGPT kan de tekst uit de tabellen lezen (in PDF- en Excel/CSV-bestanden). Alles wat te maken heeft met het zoeken naar inhoud in de tabellen en vervolgens het creëren van tekstuele antwoorden op basis daarvan, zou opmerkelijk goed moeten werken.

CustomGPT biedt tal van voordelen voor uw bedrijf door uw bedrijfsgegevens te gebruiken om een op maat gemaakte ChatGPT-stijl chatbot te bouwen. Met CustomGPT kan uw bedrijf rekenen op verbeterde klantenservice, verbeterde zoek- en leadgeneratie, en veel efficiëntere medewerkers. Dit leidt tot groeiende inkomsten en lagere kosten met een veilig en privacy-beschermend platform.

Denk er eens over na: Wat als ChatGPT alles wist over uw bedrijfsinhoud? Hoe zouden klanten en medewerkers daarvan profiteren?

Door een op maat gemaakte AI-chatbot te hebben die uw specifieke gegevens en informatie heeft verwerkt, kan uw bedrijf een betere klantbeleving en medewerker efficiëntie bieden.

24/7 Helpdesk Medewerker voor Slechts € 99 per Maand