Prijzen

Life-time upgrades. Altijd de laatste ai technologie.

Eenmalige Setup

€ 249

  • Aangepaste Training
  • Integratie van Lokale URL’s
  • Huisstijl en Kleuraanpassingen
  • Verbindingsbrug met Helpdesk
  • Gratis updates

Maandelijks
€ 99

  • Voortdurende AI-Training
  • 24/7 Ondersteuning
  • Lokale Sitemap Integratie
  • Switchen tussen AI en Helpdesk
  • Privacy en Beveiligingsupdates

Ambitieuzere wensen? Neem contact met ons op

CustomGPT gebruikt uw gegevens om een chatbot op maat te maken door de informatie die in de AI chatbot wordt ingevoerd. Deze informatie kan bestaan uit de inhoud van uw bedrijfswebsite, kennisbank, bedrijfs- en productinformatiedocumenten inclusief PDF, Microsoft Office-documenten, Google-documenten, klantgegevens, Youtube-video’s, podcasts, FAQ’s en andere relevante inhoud.

Het resultaat is een aangepaste bot in ChatGPT-stijl die uw bedrijf en klanten door en door begrijpt, waardoor hij gepersonaliseerde en accurate antwoorden kan geven, zonder hallucinaties, op een breed scala aan vragen. Deze bot kan vervolgens worden geïntegreerd in uw website, gebruikt worden als een LiveChat Helpdeskfunctie.

De prijs voor de AI chatbot is € 99,- per maand en de eenmalige set-up kosten zijn € 249,- Dit houdt de volledige initiële training in met uw eigen data.

U kunt het logo, de achtergrondkleur of afbeelding aanpassen om in lijn te zijn met de huisstijl, kleuren en logo van uw merk. U kunt ook de taal van de chatbot en de standaardbron die door de chatbot wordt gebruikt om antwoorden te geven, aanpassen.

CustomGPT kan de tekst uit de tabellen lezen (in PDF- en Excel/CSV-bestanden). Alles wat te maken heeft met het zoeken naar inhoud in de tabellen en vervolgens het creëren van tekstuele antwoorden op basis daarvan, zou opmerkelijk goed moeten werken.

CustomGPT biedt tal van voordelen voor uw bedrijf door uw bedrijfsgegevens te gebruiken om een op maat gemaakte ChatGPT-stijl chatbot te bouwen. Met CustomGPT kan uw bedrijf rekenen op verbeterde klantenservice, verbeterde zoek- en leadgeneratie, en veel efficiëntere medewerkers. Dit leidt tot groeiende inkomsten en lagere kosten met een veilig en privacy-beschermend platform.

Denk er eens over na: Wat als ChatGPT alles wist over uw bedrijfsinhoud? Hoe zouden klanten en medewerkers daarvan profiteren?

Door een op maat gemaakte AI-chatbot te hebben die uw specifieke gegevens en informatie heeft verwerkt, kan uw bedrijf een betere klantbeleving en medewerker efficiëntie bieden.